GY.I.K

Gyakran ismételt kérdések

 

Termékek/Rendelés

Nem felel meg az online rendelt termék az elvárásaimnak, ki tudom cserélni? Visszakapom a pénzemet?
Igen, hibás termékeket 14 napig cserélünk:
 Küldd vissza a csomagot hozzánk postán számlamásolattal együtt, a beérkezést követően mi visszautaljuk Neked a termék árát. A postaköltség a vevőt terheli. Termék árának visszautalásánál a szállítási költség levonásra kerül.
Ha ilyen jellegű problémád van, kérünk, írj az info@minisolife.hu email címre!
A terméket a következő címre postázd: Árkád Bevásárlóközpont - Miniso, 1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a

Az üzletben vásároltam egy terméket, de nem tetszik/hibás, ki tudom cserélni postai úton?
Üzletben vásárolt termék esetén csak a vásárolt üzletben van cserére lehetőség, 14 napon belül, érvényes blokk ellenében.
1. Amennyiben a termék nem tetszik, és eredeti csomagolása nem sérült és a terméken sincs hiba, illetve megvan hozzá a blokk, akkor a termék összegét le lehet vásárolni az üzletben. Pénzt nem adunk vissza ez esetben!
2. Ha elektronikai termék hibás, akkor ki lehet cserélni a terméket, le lehet vásárolni az összeget, vagy a pénzt is visszatérítjük neked, érvényes blokk ellenében. 
3. Hibás, nem elektronikai terméket sajnos nem áll módunkba visszavenni. Nagyon figyelj, hogy az üzletben milyen állapotban vásárold meg a terméket, mert később már nem lesz lehetőséged azt visszahozni.
Milyen fizetési lehetőségek vannak?
Webshopunkon SimplePay-en keresztüli kártyás fizetés lehetséges (Maestro, Mastercard, Visa), illetve utánvéttel is lehet fizetni a futárnak, készpénzzel vagy bankkártyával. 

Biztonságos az online fizetés az oldalon?
Igen, minden bankkártya-adatot bizalmasan kezelünk, harmadik félnek nem adunk át információt.

Szállítás

 
Ki szállítja ki a megrendelt termékeket?
A megrendelt termékek a GLS Hungary futárszolgálat által kerülnek kiszállításra.

Mikor szállítják ki a megrendelt terméket?
A leadott rendeléseket általában négy-öt munkanapon belül szállítjuk. Kiszállítás csak hétköznap és munkanapokon történik 8 és 17 óra között. A GLS értesítőt küld e-mailben és SMS-ben a kiszállításról. Bármilyen felmerülő probléma esetén hívd a GLS ügyfélszolgálatát: +36-29-88-67-00 (hétfő-péntek: 7-20 óráig).
 
Mennyibe kerül a szállítás?
A szállítás árát megtalálod a szállítási szabályzatunkban.
 
Át lehet venni az online rendelt terméket az üzletben?
Az üzletben való átvételre egyelőre nincs lehetőség.
 

Egyéb 

Szeretnék nálatok dolgozni, mit kell tennem?
Az aktuális nyitott pozícióinkat megtalálod a lap alján a Karrier fülnél, illetve Instagramon és Facebookon is folyamatosan tájékoztatunk a lehetőségekről.
 
Vidéken is lesz majd boltotok?
Elképzelhető, hogy a jövőben lesz! Egyelőre viszont csak a négy budapesti üzletünk van, de az online rendelés immár mindenki számára elérhető!