Hírek

Megérkeztek a MINYONOK!

Posted by Miniso Webshop on

Végre Magyarországon is elérhetőek a legaranyosabb Minyonok termékek! Ha Te is rajongója vagy ezeknek a sárga rosszaságoknak, mindenképpen nézz be boltjainkba! A minionok kicsi, sárga, kerekded lények. Változóan lehetnek egy- vagy kétszeműek. Általában kék munkásnadrágot viselnek, fekete cipővel és kesztyűvel, valamint munkavédelmi szemüveget. Pár százan vannak, holott a kinézetüknek csak 48 lehetséges variációját ismerjük. Mindegyikük saját angol névvel rendelkezik, ám egy név többször is előfordulhat. Beszédnyelvük ismeretlen, de felismerhetők számos idegen nyelv kifejezései,például angol „banana”, „potato”, a spanyol „la boda” vagy a koreai számok („hana, tul, szet”). Vigyél haza te is egy Minion-t!  

Read more →


Karácsonyi termékek

Posted by Miniso Webshop on

Karácsonyi termékeink rohamosan fogynak, így ha még ünnepek előtt szeretnél valami hangulatos terméket beszerezni - akár magadnak, akár szeretteidnek - érdemes minél előbb ellátogatni boltjainkba, vagy Webshopunkra! A rendelésed December 20-ig tudod leadni - személyesen pedig December 24-én jöhetsz a boltba utoljára Karácsony előtt! Várunk szeretettel! A MINISO csapata

Read more →


PENPEN és az ECOAN közös együttműködése!

Posted by Miniso Webshop on

    A sokunk által szeretett pingvin, PenPen a MINISO vásárlói számára is szeretné felhívni a figyelmet a környzettudatosságra. PenPen és sok más pingvintársa veszélyeztet fajként élnek bolygónkon a globális felmelegedés miatt. Mindig tehetsz egy aprósággal a bolygónk érdekében: most a MINISO-val közösen is! Vásárolj egy plüss pingvin-t bármelyik MINISO-ban, evvel hozzájárulsz egy fa ültetésével az ECOAN-nal közösen folytatott kampányunkban! Neked van már otthon saját PenPen-ed?

Read more →


MINISO x Szezám utca

Posted by Miniso Hungary on

Szeptember végére tényleg beköszöntött az ősz!🍂Ezekből a szürke napokból néha nehéz kimászni, de ne aggódj⚠️, a #MINISO legszínesebb egyéniségei 💛💙❤️ örömmel segítenek!Gyere el üzleteink egyikébe és válogass kedvedre termékeinkből! 👑🤩

Read more →


Marvel akció a Miniso üzletekben!

Posted by Miniso Hungary on

Te se maradj le a hétvégi akcióinkról! Marvel termékeinkből 20% kedvezményt kaptok,  de az akció csak a hétvégre vonatkozik. Gyere el üzletünkbe, hogy kihasználd ezt a remek lehetőséget.    Amennyiben bármilyen kérdésed van fordulj bizalommal az eladókhoz vagy keress meg minket online.  Westend üzlet: Budapest, Váci út 1-3, 1062 Hungary, telefonszám: 06309935306 Árkád üzlet: Budapest, Örs vezér tere 25a, 1148 Hungary, telefonszám: 06303577133   *Az akció csak a megjelölt termékekre vonatkozik. 

Read more →