Rólunk | About Us

MINISO Worldwide

*A képen a MINISO üzletek csak egy része van feltüntetve.
cr: Miniso Ireland

 

A MINISO célja, hogy olyan márkává váljon, amely még jobban illeszkedik a mai kor fiatalságához. A cég filozófiájával "az egyszerűség, a természet és a jó minőség", valamint a "visszatérés a természethez" márkanévvel meghatároz egy új trendet: a minőségi termékek használatát. Mindezt a divatos fogyasztás határpiacán.

A MINISO több világhírű márkával is együttműködik, többek között MARVEL, Medvetesók, Sesame utca, Mickey és Minnie, Rózsaszín párduc és Hello Kitty-vel, amelyek játékos termékei rendkívül népszerűek a vásárlók körében.

 

YE GUOFU

A MINISO alapítója

MIYAKE JUNYA

A MINISO vezető tervezője

Miniso

A MINISO egy Japanese-ihlette életmód termék kiskereskedő, amely kiváló minőségű háztartási cikkeket, kozmetikumokat és élelmiszereket kínál megfizethető áron. A Ye Guofu vezérigazgató által alapított MINISO 2013 óta több mint 4200 üzletet nyitott több mint 80 országban és régióban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Spanyolországban, az Egyesült Arab Emírségekben, Indiában és Mexikóban.

 

A kiskereskedő szállít szórakoztató, kiváló minőségű új áruk

Van egy mondásunk a MINISO-nál, hogy "a jobb életnek semmi köze  az árhoz" – és ez az a küldetés, amely arra késztet bennünket, hogy jól elkészített és jól megtervezett termékeket szállítsunk az érték- és minőségtudatos fogyasztók számára világszerte.

 

Termékfejlesztésünktől kezdve az olyan érzésig, amelyet ügyfeleinknek szeretnénk, a MINISO három alapelve alapján épül fel:

  • Megfizethető, kiváló minőség: irányítja döntéseinket a tervezéstől az anyagokig
  • Öröm: a válasz ügyfeleink tapasztalata, míg a mi üzletek
  • Könnyed: a nyugodt és boldog érzés, amikor találkozik a sokféle rendelkezésre álló áruk

 

És 2020-ban a MINISO elindított egy új szlogent: "Az élet a móka kedvéért, MINISO." A MINISO célja, hogy olyan márkává váljon, amely még jobban összhangban van a mai fiatalokkal, világosabban megértve hozzáállásukat és viselkedésüket annak érdekében, hogy a lehető legélvezetesebb vásárlási élményt nyújtsák számukra. Ez a hangjukat halljuk, amikor létrehozunk "vissza az alapokhoz" tervez, hogy utánozza a természet, vagy válassza ki az új márka partnerségek. 

 

A MINISO olyan világhírű márkákkal működött együtt, mint a Coca Cola, a Marvel, a Hello Kitty, a Sesame Street, a Mickey és a Minnie, a Pink Panther, a We Bare Bears és a Pekingi Palota Múzeum, amely játékos crossover termékeket bocsátott ki, amelyek rendkívül népszerűek a vásárlóink számára.

 

Hisszük, hogy az egyik legrugalmasabb kiskereskedelmi üzleti modellel rendelkezünk – a franchise működési struktúránktól kezdve a világszínvonalú ellátási láncunk beszerzési anyagainkig és gyártásunkig –, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az új és trendi termékeket gyakran a polcokra vigyük.

 

Annak érdekében, hogy a termékcsővezeték teljes legyen, és továbbra is elkötelezzük a mellett, hogy az eredeti tervezés mellett elköteleztük magukat, létrehoztuk a MINISO Design Academy-t (MDA), és összeálltunk a legjobb tervezőkkel Finnországból, Dániából, Norvégiából, Spanyolországból és Dél-Koreából, hogy olyan kiválóminőségű termékeket hozzunk létre, amelyek ügyesen ötvözik a kreativitást és a praktikumot - a márka egy sor nemzetközi tervezési elismerést nyert, mint például az iF, a Red Dot és az A' Design díjak.

 

Hisszük, hogy üzletünk ezen alapvető elemei az elkövetkező években is nyerő kiskereskedelmi formulánk maradnak.

 

 

MINISO Hungary

Az első magyarországi MINISO üzlet – amely egyben a legnagyobb is Európán belül – 2019. július 6-án nyitott meg Budapesten, az Árkád Bevásárlóközpont aluljáró szintjén.

Boltunk azóta is nagy népszerűségnek örvend, rengeteg híresség is megfordult már nálunk. Folyamatosan megújuló készlettel, segítőkész eladókkal és fantasztikus zenével várjuk kedves vásárlóinkat az Árkád nyitvatartási idejében.

 

- 2020. június 9-én nyitott meg a második üzletünk a Westend Shopping Center földszintjén.
- 2020 tele CORVIN MINISO
- 2021 tavasza MAMMUT MINISO