Rólunk

MINISO Worldwide 

A Miniso üzletlánc alapítója Jack Ye egy 2013-ban egy családi nyaraláson Japánban szerzett inspirációt a Miniso megalapításához. Számos olyan bolttal találkozott amik remek minőségű, dizájnos és kedvező árú termékeket kínált, melyeket nagyrészt Kínában gyártottak. A termékfejlesztési, piaci és a divat ipari lévő tudása alapján megalapította Jack és a vezetősége megalapította Miniso márkát Guangzhou-ban, Kínában, fiataloknak az egész világban.

Eredeti célja a Minisoval az volt, hogy a fiatal korosztály jó minőségű termékek és szolgáltatásokon keresztül élvezhessék az életet. Szerette volna ha a vásárlók elérhető áron jó minőségű termékeket érhessenek el. A vásárlói visszajelzéseken keresztül amit világszerte gyűjtött a Minisonak sikerült fejlesztenie az „elképesztően megfizethetőséget” fogalmát, miközben előállt az igény alapján való gyártással először a kereskedelmi ipar történetében. A fiatal fogyasztók igényeinek kielégítése érdekében a Miniso fejlesztésekkel és együttműködésekkel, kiváló tervekkel és divatos technológiával folytatott együttes partnerségek és innovációk révén, olyan termékeket alkot, amelyek jól néznek ki, könnyen használhatók és szórakoztatóak. Amikor a vásárlók igénye megváltozott és szükség lett a szélesebb körű elérhetőségekre, a Miniso kifejlesztette az „omni-channel” taktikát mely egyesíti az online és offline kereskedést, ezzel is akadálymentesítve a vásárlói élmény. Eközben a fogyasztók viselkedése kiváltott több érintkezési pontot, Miniso magáévá tette az „omni- channel” stratégiát vegyítve az online és offline piacot és gondoskodott a vásárlók probléma nélküli vásárlásáról.

Miniso a céget a „Life is for fun” szlogén köré építette. Miniso mára már 100 országban és régióban sikeresen árulja termékeit és több mint 5000 boltot nyitott a világ különböző részén és uralja a világhírű városok főbb üzleti negyedeit, mint például New York, Los Angeles, Párizs, London, Dubai, Sydney és Isztanbult is. Miniso tovább törekszik arra hogy minél szórakoztatóbb és első osztályúbb élményt nyújtson több száz millió fogyasztónak a világban.

 

MINISO Hungary

Az első magyarországi MINISO üzlet – amely egyben a legnagyobb is Európán belül – 2019. július 6-án nyitott meg Budapesten, az Árkád Bevásárlóközpont aluljáró szintjén.

Boltunk azóta is nagy népszerűségnek örvend, rengeteg híresség is megfordult már nálunk. Folyamatosan megújuló készlettel, segítőkész eladókkal és fantasztikus zenével várjuk kedves vásárlóinkat az Árkád nyitvatartási idejében.

 

- 2020. június 9-én nyitott meg a második üzletünk a Westend Shopping Center földszintjén.
- 2020 tele CORVIN MINISO
- 2021 tavasza MAMMUT MINISO