Rólunk | About Us

MINISO Worldwide

*A képen a MINISO üzletek csak egy része van feltüntetve.
cr: Miniso Ireland

 

A MINISO célja, hogy olyan márkává váljon, amely még jobban illeszkedik a mai kor fiatalságához. A cég filozófiájával "az egyszerűség, a természet és a jó minőség", valamint a "visszatérés a természethez" márkanévvel meghatároz egy új trendet: a minőségi termékek használatát.

A MINISO több világhírű márkával is együttműködik, többek között MARVEL, Medvetesók, Szezám utca, Mickey és Minnie, Medvetesók, Rózsaszín párduc és Hello Kitty-vel, amelyek termékei rendkívül népszerűek a vásárlók körében.

 

YE GUOFU

A MINISO alapítója

MIYAKE JUNYA

A MINISO vezető tervezője

Miniso

A MINISO egy japán stílust képviselő kiskereskedő, amely kiváló minőségű háztartási cikkeket, kozmetikumokat és élelmiszereket kínál megfizethető áron.

A Ye Guofu vezérigazgató által alapított MINISO 2013 óta több mint 4200 üzletet nyitott több mint 80 országban és régióban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Spanyolországban, az Egyesült Arab Emírségekben, Indiában és Mexikóban.

 

A kiskereskedő szállít szórakoztató, kiváló minőségű új áruk

Van egy mondásunk a MINISO-nál, hogy "a jobb életnek semmi köze  az árhoz" – és ez az a küldetés, amely arra késztet bennünket, hogy jól elkészített és jól megtervezett termékeket szállítsunk az érték- és minőségtudatos fogyasztók számára világszerte.

 

Termékfejlesztésünktől kezdve az olyan érzésig, amelyet ügyfeleinknek szeretnénk, a MINISO három alapelve alapján épül fel:

  • Megfizethető, kiváló minőség: irányítja döntéseinket a tervezéstől az anyagokig
  • Öröm: a válasz ügyfeleink tapasztalata, míg a mi üzletek
  • Könnyed: a nyugodt és boldog érzés, amikor találkozik a sokféle rendelkezésre álló áruk

 

És 2020-ban a MINISO elindított egy új szlogent: "Life is for fun, MINISO." A MINISO célja, hogy olyan márkává váljon, amely még jobban összhangban van a mai fiatalokkal, világosabban megértve hozzáállásukat és viselkedésüket.

 

MINISO Hungary

Az első magyarországi MINISO üzlet – amely egyben a legnagyobb is Európán belül – 2019. július 6-án nyitott meg Budapesten, az Árkád Bevásárlóközpont aluljáró szintjén.

Boltunk azóta is nagy népszerűségnek örvend, rengeteg híresség is megfordult már nálunk. Folyamatosan megújuló készlettel, segítőkész eladókkal és fantasztikus zenével várjuk kedves vásárlóinkat az Árkád nyitvatartási idejében.

 

- 2020. június 9-én nyitott meg a második üzletünk a Westend Shopping Center földszintjén.
- 2020 tele CORVIN MINISO
- 2021 tavasza MAMMUT MINISO