Hírek

MINISO x Szezám utca

Miniso Hungary tette közzé ekkor:

Szeptember végére tényleg beköszöntött az ősz!🍂Ezekből a szürke napokból néha nehéz kimászni, de ne aggódj⚠️, a #MINISO legszínesebb egyéniségei 💛💙❤️ örömmel segítenek!Gyere el üzleteink egyikébe és válogass kedvedre termékeinkből! 👑🤩

Olvass tovább →


Marvel akció a Miniso üzletekben!

Miniso Hungary tette közzé ekkor:

Te se maradj le a hétvégi akcióinkról! Marvel termékeinkből 20% kedvezményt kaptok,  de az akció csak a hétvégre vonatkozik. Gyere el üzletünkbe, hogy kihasználd ezt a remek lehetőséget.    Amennyiben bármilyen kérdésed van fordulj bizalommal az eladókhoz vagy keress meg minket online.  Westend üzlet: Budapest, Váci út 1-3, 1062 Hungary, telefonszám: 06309935306 Árkád üzlet: Budapest, Örs vezér tere 25a, 1148 Hungary, telefonszám: 06303577133   *Az akció csak a megjelölt termékekre vonatkozik. 

Olvass tovább →


Mickey egér és barátai a Minisoban!

Miniso Hungary tette közzé ekkor:

Mickey egér a világ egyik legismertebb rajzfilmfigurája, amelyet a The Walt Disney Company rajzfilmjei tettek világszerte ismertté. Többek szerint az amerikai kultúra jelképeként majdnem annyira ismert, mint az amerikai zászló.A Miniso és a Disney legújabb kollaborációjának köszönhetően egy új, eddigieknél szélesebb termékpalettával bővülnek üzleteink! Szeretettel várunk Titeket az ÁRKÁD BUDAPEST -1. szintjén és a Westend Bevásárlóközpontban, a földszinten ! Neked ki a kedvenced?   Love life, Love Miniso.

Olvass tovább →


Mickey egér és barátai

Miniso Hungary tette közzé ekkor:

Ki ne ismerné Mickey egeret, Mickey egér a világ egyik legismertebb rajzfilmfigurája, amelyet a The Walt Disney Company rajzfilmjei tettek világszerte ismertté. Többek szerint az amerikai kultúra jelképeként majdnem annyira ismert, mint az amerikai zászló.A Miniso és a Disney legújabb kollaborációjának köszönhetően egy új, eddigieknél szélesebb termékpalettával bővülnek üzleteink! Szeretettel várunk Titeket üzleteinkben és online is! Neked ki a kedvenced?   Love life, Love Miniso.

Olvass tovább →


Back to School

Miniso Hungary tette közzé ekkor:

Térj vissza az iskolapadba a MINISO termékeivel!

Olvass tovább →